´´OYUN KOÇLARI YETİŞTİRİYORUZ´´ PROJESİ

Tüm okul genelinden seçilen öğrencilere uygulanan, öğrencilere oyun yoluyla yeni beceriler kazandırıp şiddet ve zorbalık içermeyen oyunların öğretilmesi ve bu öğrencilerin birer oyun koçu haline gelip okuldaki diğer öğrencilerle şiddet ve zorbalıktan uzak bir oyun kültürü oluşmasını amaçlayan bir projedir. Öğrenciler öğretmen görüşü ve şiddet anketi (EK-8) baz alınarak seçilir. Öğrencilerle 10 oturumluk şiddeti önleme ve oyun koçluğu grup çalışması yapılır(EK-9)(EK-10)(EK-11). Oynanacak oyunlar belirlenir. Oyun kartları hazırlanır. Birer oyun koçu olan öğrencilere oyun kartları verilir. Teneffüslerde, boş derslerde, özel günlerde (23 Nisan, 19 Mayıs...) arkadaşlarıyla şiddete başvurmadan oyunlarını oynarlar.

12.03.2019 217

12-03-2019